Концепцията ни

„Нашата цел е да приготвяме високо-качествена храна за хората, който нямат време“

„Ние се разграничаваме от традиционните вериги за бързо хранене, като наша основна цел качество и вкус на храната, но предлагани на разумни цени.“

 

Храната

Здравословна

Ние приготвяме храната от сурови продукти, който когато е възможно набавяме пресни всяка сутрин. Нашите продукти съдържат перфектен микс от високо-качествени протеини (телешко, свинско и пилешко месо) и сложни въглехидрати като ориз, боб и зеленчуци.

Най-доброто качество

Ние отделяме нужното време да изберем най-добрите меса и зеленчуци, които да се смесят с екзотичните Мексиканси съставки и да образуват невероятна комбинация.

Вкусна

Вкусът на храната ни отлично отразява всичките часове и усилия, които нашите готвачи полагат всеки ден.

Прясна

Храната ни се приготвя всяка сутрин с пресни продукти от нашите готвачи. Ние не пазим тайната за себе си. Всичко, което нужно, за да се запази вкуса и автентичността, опира до пресните и здравословни съставки, които ежедневно пристигат от местните пазари.

Задоволяваща

Ние уверяваме за удоволетвореност на клиентите ни!

Устойчивост

Ние в Менудо се опитваме да ръководим бизнеса си по най-добрия възможен начин, предлагайки на клиентите ни най-доброто от себе си, не само чрез храната, но и чрез нашите устойчиви практики.

Ние поръчваме месо от местни производители не само, за да получаваме най-добрите продукти, но и за да подкрепяме местния бизнес.

Ние използваме био-разградими купи за бурито и торби, за да бъдем възможно най-природосъобразни.

Постоянно приемаме политики за намаляване използването на прясна вода.